Text Size

Set vere


Set Vere dhe tabele Shahu 

Kodi:403 
Pershkrime: Set Vere dhe tabele Shahu
Dimensioni: 36 x 29.5 cm 
Printimi: 6 x 2.5 cm 
Metoda e printimit: Silk screen 
Kolor: Wood Walnut
 

Set Vere me 5 cope 

Kodi: 401 
Pershkrime: 5 cope set vere 
Dimensioni: 36 x 11 cm 
Printimi: 10 x 4 cm 
Metoda e printimit: Silk screen 
Kolor: Wood Walnut
 

Set Vere + letra dhe cipsa 

Kodi: 410
Pershkrime: Set Vere + letra dhe cipsa 
Dimensioni: 36,5 x 11 cm 
Printimi: 28 x 8 cm 
Metoda e printimit: Silk screen 
Kolor: Brown Dark
 

Set Vere dhe tabele Shahu 

Kodi: 405
Pershkrime: 3 cope set vere + kuti shahu 
Dimensioni: 17 x 15 cm 
Printimi: 1,7 x 12 cm 
Metoda e printimit: Silk screen 
Kolor: Wood
 

Mbajtese shishe vere 

Kodi: 2110 
Pershkrime: Mbajtese shishe vere 
Dimensioni: 14,4 x 31,5 cm 
Printimi: 11 x 23 cm 
Metoda e printimit: Silk screen 
Kolor: Black, Bez
 

Galeria

Stands

117
16
2
25
8
EPSON-A4
OKI-C610
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8